Izrada web stranica

Prodaja GTA San Andreas Multiplayer servera

Web hosting i domene

Ponuda ostalih usluga

Čime se bavimo

Image Web Studio Emma se bavi izradom web portala koji su bazirani na nekom od poznatijih CMS-a. (joomla, mambo, webspell, nuked, e107...)

CMS sistemi ili aplikacije su programi prilagođeni potrebama korisnika za jednostavan i brz unos novih sadržžaja putem administracijskog sučelja na web stranice. Moderan dizajn, jednostavan brz unos podataka i posebna prilagodljivost poznatim svjetskim i domaćim tražilicama su osnovne karakteristike web stranica od kojih možete oèekivati dobar profit.

Svi dosadaššnji klijenti su zadovoljni naššim radom, brzinom, kvalitetom i ššto je najvažžnije cijenom. Naššu ponudu izrade web portala pogledajte MINIPORTAL i MAXPORTAL.

Također je u naššoj ponudi web hosting i registracija domena (com, net, biz, info, org..). Cijene su i višše nego prihvatljive, a možžete ih pogledati HOSTOVI i DOMENE.

Nadamo se da ćete nam povjeriti Vašše povjerenje.

Web Studio Emma zapoèeo s radom!

Image Nakon godina iskustva sa izradom web portala (stranica), odluèili smo pokrenuti svoj portal na kojemu bi predstavili svoj dosadašnji rad, a takoðer i pronašli nove klijente.

U timu se nalazi nekoliko osoba koji zajednièkim radom stvaraju web stranice, sebi i Vama na zadovoljstvo. Veæina ljudi su studenti, koji se u slobodno vrijeme bave izradom web portala, animacija, prezentacija i svemu ostalome što naši klijenti zahtijevaju. 

Nadam se da æe Vam se svidjeti naš rad i nadam se da æemo uspješno suraðivati, na obostranu korist.  

Stranica 3 od 3