Izrada web stranica

Prodaja GTA San Andreas Multiplayer servera

Web hosting i domene

Ponuda ostalih usluga

Domene

E-mail Ispis PDF

  • Besplatan setup
  • Podrška 24 sata
  • Velika pouzdanost servera
  • POP3 email adrese
  • cPanel
  • 99,9 % uptime
  • PHP, CGI podrška

 

 

Vrššimo i registraciju domena (.COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ) preko QUALISPACE registratora. Cijena registracije domene je 90 kn. U slučaju narudžžbe hosting paketa cijena domene varira od 55 kn, dok je kod jednog hosting paketa domena besplatna. Dobijete vlastiti account za pristup control panelu domene. Način plačanja isto je isključivo preko tekućeg računa. Nadalje, vrššimo i registraciju usluge forwardiranje domene (domain forwarding - obično se koristi za preusmjeravanje korisnika na vaššu domenu u bilo kojoj destinaciji iste po vaššem izboru) te usluge forwardiranje maila ( možžete preusmjeriti sve mailove s bilošto@ yourdomain.com na mail koji Vi žželite). Cijena pojedine usluge je 30 kn godiššnje.

 

Dostupnost domene možžete provjeriti klikom na slijedeći link.

 

 

HR DOMENE

o domeni, procedura registracija

 

.hr domene se registriraju bez ikakve naknade (osim .com.hr poddomene), ali podliježžu odreženim pravilima (npr. tko ima pravo na registraciju pojedine vrste domene, pod kojim uvjetima). Molimo Vas da prije odluke pogledate da li imate pravo na žželjenu domenu.

 

Obrasci Carnetove DNS službe za .hr domene
Obrasce je potrebno pečatirati i potpisati od strane opunomoćenika na za to predviđeno mjesto i poslati ih nama običnom pošštom na adresu:

Domagoj Mihović
Blanje 7
10090 Zagreb
Hrvatska

Proces registracije ili aktivacije .hr domene traje od 7 do 14 dana od dana kada primimo potrebnu dokumentaciju, a sve ovisi o Carnetovoj DNS služžbi. Nakon ššto primimo Vaššu dokumentaciju, proslijediti ćemo je Carnetovoj DNS služžbi. Za dodatne informacije javite nam se preko KONTAKT forme

- Više o .HR domenama pročitajte na stranicama Carnet DNS službe.

 

 

Ako Vam se našša ponuda sviða, OVDJE nam pošaljite upit.